top of page

Stian Skogsholm

Stian er veldig godt i gang som Tallmaker og her kan du lese mer om ham.


Stian er utdannet siviløkonom ved NHH og har over 10 års bred erfaring innen økonomi og finans. Han har arbeidet mye med dataanalyse, og har bygget og driftet verktøy for rapportering, forecasting, budsjettering, konsolidering, verdsettelse, samt forretningsorientert spesialrapportering.


Før Tallmaker jobbet Stian som Group Controller, der han jobbet tett med selskapsledelsen og dekket økonomi fra A til Å, samt satt i styret i noen av selskapene. Hans erfaring som Business Controller i tidligere stilling førte til hans interesse for tall, automatisering, programmering og datasystemer. Samtidig jobbet han mye sammen med ledere ute i organisasjonen.


Stian er lidenskapelig opptatt av rapporteringsverktøy av høy kvalitet, som gir beslutningstakere et best mulig utgangspunkt for å oppnå optimalisering og konkurransefordeler. Han verdsetter tett samarbeid med de som skal bruke verktøyene, og sikter alltid mot å forstå og møte deres spesifikke behov.


Tallmaker-sjef Åsmund sier "Vi er kjempeglad for den erfaringen og business-kunnskapen Stian tar med seg inn i Tallmaker. Dette er midt i blinken når vi sparrer med økonomiledelsen hos våre kunder, og det er denne broen mellom forretning og IT som Tallmaker nok en gang har forsterket. Velkommen til oss, Stian!"


コメント


bottom of page