Teamet

Vi har lekt med tall hele livet. De siste 20 årene har vi også hatt det som jobb i ulike roller. Vi har jobbet hos og med de beste, og vært med på en rivende utvikling på verktøy og metode, lært det smarteste fra hver tidsalder og gjennomført 200+ prosjekter

Det beste av dette tok vi med oss når vi startet Tallmaker.

Henning er dataingeniør, og har jobbet med dataintegrasjon og informasjonsforvaltning som utvikler og løsningsarkitekt i 20 år. 

Gjennom prosjekter hos store og små virksomheter i både privat og offentlig sektor har Henning fått omfattende erfaring fra mange ulike bransjer og med et bredt spekter av teknologier og produkter.

Henning er opptatt av at en god arkitekt også skal delta i å utvikle løsninger. Selv dekker han med trygghet hele stabelen fra tunge datavarehusoppgaver til forretningsnære analyseløsninger.

Henning Naarlien-Tolpinrud

+47 957 47 067

Stian er utdannet økonom, men fant fort ut at det var mer spennende å finne ut av hvordan tallene suser rundt i og frem og tilbake mellom systemer. Derfor har han har fylt på med tilleggsutdannelse innenfor Management information systems.

 

Han har jobbet operativt i store, internasjonale miljøer gjennom en årrekke, og er Tallmakers finans-alibi.


Stian fyller gjerne rollen som prosjektleder og rådgiver, og trives aller best i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi.

Stian Schea

Simen er sivilingeniør i datateknikk og har jobbet med data- og informasjonsforvaltning i 7 år.

Simen trekker snittalderen i Tallmaker ned, men har rukket å opparbeide seg mye erfaring fra et stort spenn kunder og prosjekter.

Han trives godt i rollen som nøtteknekker og er glad i å grave i data, men kan bistå i alle stadier av et prosjekt.

Simen Kind Gulbrandsen

+47 997 97 666

Jan er sivilingeniør innen informatikk og kybernetikk. Han jobbet noen år med utvikling av web- og contentløsninger, før tallinteressen bestemte kursen videre for over 20 år siden.

Jan har jobbet med dataprepp, analyse og visualisering i 100+ prosjekter i ulike bransjer og med forskjellige teknologier.

Han arbeider gjerne i team eller som one-man-band med både implementering, konseptutvikling og prosjektledelse.

Jan Strand