Teamet

Vi har lekt med tall hele livet. De siste 20 årene har vi også hatt det som jobb i ulike roller. Vi har jobbet hos og med de beste, og vært med på en rivende utvikling på verktøy og metode, lært det smarteste fra hver tidsalder og gjennomført 200+ prosjekter. Det beste av dette tok vi med oss når vi startet Tallmaker.

simen_edited.png

Simen Kind Gulbrandsen

Senior løsningsarkitekt

Simen er sivilingeniør i datateknikk og har jobbet med data- og informasjonsforvaltning i 8 år.

Simen trekker snittalderen i Tallmaker ned, men har rukket å opparbeide seg mye erfaring fra et stort spenn kunder og prosjekter.

Han trives godt i rollen som nøtteknekker og er glad i å grave i data, men kan bistå i alle stadier av et prosjekt.

+47 997 97 666

bjørn.png

Bjørn Aune

Senior løsningsarkitekt

Bjørn er utdannet kybernetikker og har rundet 25 års fartstid i bransjen. Han har bred kompetanse innenfor mange bransjer og har levert analyseløsninger innen bla. olje, telekom, transport og bank/finans.  

De siste 10 årene har Bjørn jobbet med Business Intelligence, både som utvikler og arkitekt. Bjørn har levert mange datavarehus-prosjekter, og trives best når han kan fokusere på de mest tekniske oppgavene. De siste årene har han også spesialisert seg på utvikling av analyse- og visualiseringsløsninger.

 

Bjørn er flink til å sette seg inn i kundens behov og omsette dette til en stabil og god teknisk løsning, og fungerer godt i skjæringspunktet mellom forretning og IT. 

+47 90 282 393

marius2.png

Marius James Ramdahl

Senior økonomi- og løsningsarkitekt

Marius er utdannet innen økonomi og IT og har over 10 års fartstid i store konsern. Han har hovedsakelig arbeidet med økonomiske analyse, bygget og driftet styringssystemer innen forecasting- og budsjettering. Han har også benyttet fleksible verktøy for å bygge raske og funksjonelle løsninger for sluttbrukere og ledelse.

 

De siste 3 årene har Marius arbeidet som Leder for Business Intelligence og vært delaktig både som avdelingsleder, prosjektleder og utførende. Som kombinert BI-leder og utførende var Marius også sentral i arbeidet med å realisere et stort datavarehusprosjekt som kan vise til gode resultater.
 
Marius har solid faglig bakgrunn, både IT-teknisk og forretningsmessig, og liker å arbeide med forskjellige tekniske løsninger. Han liker å forstå forretningsbehovet godt og er ikke redd for å gi råd slik at løsningene blir best mulig.

+47 930 18 889

henning.png

Henning Naarlien-Tolpinrud

Senior løsningsarkitekt

Henning er dataingeniør, og har jobbet med dataintegrasjon og informasjonsforvaltning som utvikler og løsningsarkitekt i 20 år. 

Gjennom prosjekter hos store og små virksomheter i både privat og offentlig sektor har Henning fått omfattende erfaring fra mange ulike bransjer og med et bredt spekter av teknologier og produkter.

 

Henning er opptatt av at en god arkitekt også skal delta i å utvikle løsninger. Selv dekker han med trygghet hele stabelen fra tunge datavarehusoppgaver til forretningsnære analyseløsninger.

+47 957 47 067

stian.png

Stian Schea

Senior løsningsarkitekt

Stian er utdannet økonom, men fant fort ut at det var mer spennende å finne ut av hvordan tallene suser rundt i og frem og tilbake mellom systemer. Derfor har han har fylt på med tilleggsutdannelse innenfor Management information systems.

 

Han har jobbet operativt i store, internasjonale miljøer gjennom en årrekke, og er Tallmakers finans-alibi.


Stian fyller gjerne rollen som prosjektleder og rådgiver, og trives aller best i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi.

jan.png

Jan Strand

Senior løsningsarkitekt

Jan er sivilingeniør innen informatikk og kybernetikk. Han jobbet noen år med utvikling av web- og contentløsninger, før tallinteressen bestemte kursen videre for over 20 år siden.

Jan har jobbet med dataprepp, analyse og visualisering i 100+ prosjekter i ulike bransjer og med forskjellige teknologier.

Han arbeider gjerne i team eller som one-man-band med både implementering, konseptutvikling og prosjektledelse.

asmund.png

Åsmund Sutterud

Daglig leder

Åsmund er opprinnelig en automatiker som hoppet av elektrofaget og over i "business intelligence verdenen" allerede i 1997.

 

Han har etter det vært gründer, daglig leder og selger i flere ulike BI og ERP-selskaper.

 

Opp gjennom disse årene har han tilegnet seg bred kompetanse både innen fagfeltet og programvaretilbudet, for begge deler har gjennomgått en lang evolusjon siden forrige årtusen.

 

Åsmund er et levende eksempel på at "folk kjøper av folk", for flere av kundene fra slutten av 90-tallet har vært på kundelisten flere ganger etterpå også.

+47 911 95 334