We're hiring!

Tallmaker har flere spennende planer og oppdrag på gang, og trenger forsterkninger. Er du nysgjerrig på Tallmaker og føler deg kompatibel + kapabel? Da leser du videre...

5238ba_46f27251c16d463ba9495854fb80506a~

Vi søker rådgivere/utviklere + fagansvarlig/forretningsutvikler AI, ML og Data Science

Vi ser etter deg som er skarp både faglig og sosialt. Du har driv og sørger for å holde tempo og fremdrift i kundearbeidet. Du er strukturert, og leverer bra både i team og alene.

Rådgivere/utviklere
Du har noen års erfaring fra suksessfulle BI-prosjekter å vise til eller er en ung racer på ett av våre foretrukne verktøy, TimeXtender eller Qlik Sense. Samtidig er du nysgjerrig på annen og ny teknologi, og ikke redd for å lære deg noe nytt.

Fagansvarlig/forretningsutvikler

Vi har en god ide om hvem du er og hva du bør kunne, men her må du fortelle oss hva vi trenger og selge deg inn. 

Hos oss får du engasjerte og dyktige kolleger, spenstige prosjekter, og personlig utvikling. Glade Tallmakere er gode Tallmakere, og er du som oss teller både konkurransedyktige betingelser, sosiale møteplasser og morsomme happenings!

Vi er et lett og ledig lite selskap der du som er villig til å stå på og ta ansvar vil bli hørt, sett og belønnet for det.

Passer dette med beskrivelsen av deg og et sted du kunne trives? Ta kontakt med oss på post@tallmaker.no eller via kontaktlinken nedenfor.