top of page

Tallmaker #7: Marius James Ramdahl

Det er ikke bare ManU som har signert en fantastisk #7. Her er vår! :-)


Marius er utdannet innen økonomi og IT og har over 10 års fartstid i store konsern. Han har hovedsakelig arbeidet med økonomiske analyse, bygget og driftet styringssystemer innen forecasting- og budsjettering. Han har også benyttet moderne verktøy for å bygge raske og funksjonelle løsninger for sluttbrukere og ledelse.De siste 3 årene har Marius arbeidet som Leder for Business Intelligence og vært delaktig både som avdelingsleder, prosjektleder og utførende. Som kombinert BI-leder og utførende var Marius også sentral i arbeidet med å realisere et stort datavarehusprosjekt som kan vise til gode resultater.

Marius har solid faglig bakgrunn, både IT-teknisk og forretningsmessig, og liker å arbeide med forskjellige tekniske løsninger. Han liker å forstå forretningsbehovet godt og er ikke redd for å gi råd slik at løsningene blir best mulig.


Tallmakers daglige leder Åsmund sier: «Det er sjeldent vi finner folk med så treffende bakgrunn og foroverlent holdning til det vi i Tallmaker holder på med! Velkommen om bord, Marius! Vi er stolte over at du valgte oss, og kundene våre kan glede seg!»


Comentarios


bottom of page