top of page

Formuesforvaltning velger ExasolFormuesforvaltning er et spennende og fremoverlent selskap i en ellers nokså konservativ bransje, som forstår verdien av å levere innsikt og brukerstyrt analyse, både internt i organisasjonen og ut til kundene. I norsk og nordisk sammenheng var de pionérer på QlikSense for analytiske applikasjoner og TimeXtender som dataplattform/datavarehus.


Formuesforvaltning kan du lese mer om her formue.no/om-oss.Nå tar Formuesforvaltning det et steg videre, og er av de første over hoppkanten med Exasol, antageligvis markedets raskeste og enklest driftede analytiske SQL-database og data science-laboratorium, som et komplement til dagens innsiktsplattform.


Takk til Liv Merete Bøstrand, Lars Erik Ødegaard og Marius Jahren som gir Tallmaker tillit, og tør satse utradisjonelt!


Les gjerne om Exasolwww.exasol.com/product-overview og ta kontakt med Henning eller Åsmund om du vil høre mer om mulighetene dette produktet gir deg - spesielt dersom du utfordres på ytelse for #tableau, #powerbi eller andre selvbetjente BI-verktøy, bekymrer deg for stadig voksende datamengder, eller har utviklere/analytikere som ønsker seg et effektivt miljø for dataintensiv kode, som for eksempel #maskinlæring.Comments


bottom of page