top of page

Formuesforvaltning mottar internasjonal pris for digital innovasjon

Formuesforvaltning sine digitale løsninger høster internasjonal anerkjennelse. I konkurranse med noen av verdens ledende aktører innenfor Wealth Management har de mottatt pris for årets beste digitale initiativ.


Kåringen Digital Wealth Management Impact Innovation Awards er utført av det internasjonale rådgivnings- og analyseselskapet Aite Group. Prisutdelingen er ment som en anerkjennelse til gode digitale innovasjoner som bringer Wealth Management-bransjen fremover. Formuesforvaltning vant kategorien Digital Initiative of the Year. "Vinnerne er ledende på å identifisere og implementere nye produkter, eller utvikle automatisering og effektivisering som løfter bransjen et steg videre mot neste generasjons finansielle tjenester. Dette er Wealth Management-selskaper som andre vil ta etter, uavhengig av størrelse." skriver Aite Group i en pressemelding. "De gode tilbakemeldinger fra kundene betyr mest for oss, men det er veldig gøy og inspirerende å få denne bekreftelsen på at Formuesforvaltnings digitale løsninger er ledende sammenlignet store internasjonale aktører. Dette forteller oss at vi har en organisasjon som skaper kundeopplevelser som er unike ikke bare i Norden, men også globalt. Prisen er en fantastisk anerkjennelse av vår hybride rådgivningsmodell. Teknologi kan ikke erstatte den personlige relasjonen mellom kundene og rådgiverne. Men vår erfaring er at teknologi brukt riktig løfter kundeopplevelsen." sier sjefsstrateg Anders Zachrisson i Formuesforvaltning. En innovativ og langsiktig strategi fra Formuesforvaltning sin side ligger bak + et bra stykke arbeid over tid av flere koordinerte team.


Gode brukerflater som apper og kundeportaler krever et solid fundament for å være sikre, riktige og raske. En viktig del av dette fundamentet er dataplattformen til Formuesforvaltning, og i arbeidet med denne har Henning i Tallmaker vært en nøkkelressurs. "Henning har over flere år vært en sentral bidragsyter i vårt arbeid med å realisere vår hybride kundereise. At resultatet fra dette arbeidet nå premieres er en fin og fortjent anerkjennelse for den innsatsen som er lagt ned. Tallmaker, som en god og langsiktig samarbeidspartner, leverer høy kompetanse og godt engasjement. Dette har vært viktig på reisen frem til i dag, slik som det også blir viktig for oss i årene som kommer." sier Marius Jahren, CTO i Formuesforvaltning.

Klikk her for å lese mer om prisen og Formuesforvaltning Tallmaker gratulerer Formuesforvaltning med prisen, og takker samtidig for at vi får være med på dette spennende arbeidet.Comments


bottom of page