top of page

Få fart på BI-verktøyene med Exasol og live connection

Å kjøre en live connection fra et visualiseringsverktøy som Power BI og Tableau mot Exasol er én av de mange smarte mulighetene Exasol tilbyr. Kjør de tunge jobbene i databasen, og la visualiseringsverktøyene gjøre det de er designet for – tilby fleksibilitet til brukeren og visualisere resultatene. Databasen din må være lynrask for å yte tilstrekkelig for en live connection-arkitektur.Illustrasjonen viser et typisk scenario for en live connection – med eksemplifisering av tidsbruken. Brukeren gjør valg i brukerflaten, som sender spørringer til databasen din. Når databasen er ferdig med å sammenstille og prosessere data, sender den resultatet tilbake til visualiseringsverktøyet, som så gjengir dem i nettleseren/klienten til brukeren. Hastigheten på databasen er som du ser svært viktig og betydningsfull!


Når en vanlig database utfører de analytiske beregningene forlenges selvfølgelig tiden spørringene trenger. Med ‘vanlig’ svartid må du da også begrense deg til ganske grunnleggende analyseoppgaver, eller bruke forhåndsaggregerte data for å øke hastigheten. Dette vil naturligvis begrense bruksområdene for din løsning og dine data. Med Exasol sin høy-ytelses analytiske database, som er en sertifisert datakilde til alle viktige BI-verktøy, kan du øke farten på analysene med live connection. Exasol reduserer tiden som går med til dataprosessering dramatisk og åpner en helt ny verden med dypere innsikt og mer læring!


Mange bruker allerede Exasol og live connection som en del av sin data- og analyseplattform. Exasol er anerkjent som en av de aller best ytende databasene du kan få tak i, og forsetter å flytte grensene for kundene når det gjelder hva det er mulig å få til med deres data.Nedenfor kan du laste ned et white paper med mer info om Exasol og live connection:

HOW_EXASOL_S_LIVE_CONNECTION_OPTIMIZES_ANY_BI_TOOL
.pdf
Download PDF • 908KB


Comments


bottom of page