top of page

Eivind

Vi har brukt fotballmetaforer før; dette kan være en ny Braut!


Eivind Johansen er en virkelig forsterking for Tallmaker-manager Åsmund: "Jeg er veldig fornøyd med at Eivind har valgt oss. Han har en spennende bakgrunn som er perfekt, og kan mange teknologier i eller rett utenfor våre satsingsområder. Han har allerede etter kort tid blitt en viktig ressurs for oss".Eivind har økonomi-administrativ bakgrunn som aller mest har blir brukt til jobber relatert til ERP og vareflytslogistikk, men også med nytenkende oppgaver der effektivisering og prestasjonsfremmende tiltak var sentrale.


Helt fra guttedagene har Eivind hatt interesse for IT via gaming, programmering og smart organisering+utnyttelse av data. Interessen har bare vokst og brukes både på jobb og privat.


Eivind jobber i alle lag innen analytics og dataplattform, og er også erfaren på maskinlæringsområdet.


Eivind er altså en kreativ fyr med kompetanse som spenner fra gitarspilling til nye måter å løse gamle problemstillinger – og sentralt i alt dette er lytteevne, analytisk tilnærming og kommunikasjon med mennesker. Det finnes ikke noen bedre bakgrunn for å jobbe med dataplattformer og visualiseringsløsninger enn dette!

Comments


bottom of page