top of page

2x Hipp for oss! :-)

Tida flyr - og plutselig er Tallmaker 2 år. Her er en liten men talltung oppsummering skrevet av daglig leder Åsmund.


Det hele startet med våre 3 gründere, og allerede etter noen få måneder ble det klart at vi måtte ha flere ansatte, så i februar ’21 var vi 5 faste og en prosjektansatt.


Så gikk det ikke mer enn 6 måneder før vi måtte øke med en til, så fra september ’21 var vi 7. Så gikk noen få måneder før nr. 8 + 9 kom om bord, og fra september ’22 er vi totalt 10 medarbeidere i Tallmaker!


Årsaken til at vi har kunnet vokse på denne måten er at vi har fått veldig mye tillit fra våre kunder, så vi takker dere alle og vi jobber hver dag for å gjøre oss verdige til å beholde den også i tiden fremover.


Og apropos fremover - vi Tallmakere liker å jobbe (og leke) med tall, og da hovedsakelig med våre kunders tall (dere får ha den dårlige tall-leken over her unnskyldt) – for å bistå i å forbedre forståelsen av hva tallene representerer. Fremover vil vi i større grad la tallene snakke for seg selv og la dem vise oss nye sammenhenger og muligheter vha. maskinlæring, Augmented Intelligence, mm. Slik funksjonaliteten er allerede tilgjengelig i våre verktøy, så det er bare å finne forretningsbehovene.

bottom of page