top of page

10 gode grunner til å velge TimeXtender som ditt DWA/ETL-verktøy!

Tiden flyr, og det er seks år siden David Lettermans The Late Night Show hadde siste sending etter 22 år på lufta - tiden går fort! Tiden går også fort hvis du prøver å samle og tilgjengeliggjøre alle data for analyse og innsikt på gamlemåten (med gamle verktøy eller programmering).Et fast innslag i Letterman-showet var Topp 10-listen – og Topp 10 finner man jo nå i alle mulige varianter, så da må jo også vi lage en Topp 10-liste:


Topp 10 grunner til å velge TimeXtender som ditt ETL-verktøy


TimeXtender kvalitetssikrer og effektiviserer alle trinn dine data dine gjennomgår frem til de blir brukt for å ta beslutninger. De gjør dette av en enkel grunn: Fordi «tid er penger», og utdaterte eller uriktige data som fører til sene eller feilaktige beslutningen kan koste deg dyrt.


I Topp-10 listen nedenfor ser du hvordan TimeXtender hjelper deg med å spare tid – både ved etablering og når løsningen skal driftes og vedlikeholdes.


1. Funksjonalitet

TimeXtender har brukt mye ressurser på forskning og utvikling for å oppdatere teknologien gjennom årene. Det TimeXtender tilbyr er en av bransjens mest funksjonelle, mest avanserte og mest innovative teknologier for å bygge, drifte og administrere moderne dataplattformer.


2. Hastighet

TimeXtender leverer den raskeste måten å bygge en moderne dataplattform for analyse og AI siden data blir behandlet og administrert nesten helt uten å skrive kode. Det ligger jo i navnet «TimeXtender» - gjør mer på kortere tid - og da gjennom hastighet og smartness. Brukerne kan få raskere tilgang til relevante og riktige data, og dette sparer tid og penger som du kan bruke til andre strategiske initiativ.


3. Automatikk

TimeXtender er stolt av å kunne si at de er en ekte teknologinnovatør som utnytter mulighetene som automatisering gir. Kjernen i TimeXtender-teknologien er en kraftig automatiseringsmotor som automatiserer prosessen med å få korrekte data (dokumentert) på rett sted, i riktig form og klar til analyse.


4. Erfaring

Med 14 års erfaring har TimeXtender mer enn 3000 implementeringer på tvers av flere vertikale bransjer og geografiske regioner, som strekker seg over seks kontinenter og 95 land - det er 3000+ kunder som sparer tid.


5. Konsolidering

TimeXtender gjør at du kan tilrettelegge og administrere data ett sted! Du kan flytte deg fra å bruke et lappeteppe med verktøy og teknologier til ett oversiktlig, enkelt og komplett verktøy for å bygge, drifte og administrere bedriftens dataplattform.


6. Integrasjon

TimeXtender har ferdige connectorer til nesten hvilken som helst datakilde, slik at du enkelt kan hente, transformere, historisere og dokumentere dataflyten. I tillegg tilrettelegger TimeXtender dataene i de formatene PowerBI, Qlik og Tableau helst vil se.


7. Dokumentasjon

TimeXtender dokumenterer automatisk dataflyten og det inkluderer også sporbarhet, sikkerhet, aggregering og full versjonskontroll.


8. Partnere

Med 170 partnere globalt forplikter TimeXtender seg til å støtte sine kunder med implementering og support. vha. partnere som er lokalkjent i sitt hjemmemarked


9. Microsoft

Pga. TimeXtender sin kompatibilitet med Microsoft-teknologier (og sitt Microsoft Gold Data Analytics-partnerskap), kan kunder raskt bygge, distribuere og administrere sin moderne dataplattform på Microsoft sin infrastruktur uansett om man ønsker å være installert lokalt, hybrid eller i skyen.


10. Troverdighet

Mange medie- og analytikerapporter har i lang tid evaluert, diskutert og skrevet om TimeXtender sin teknologi, selskapet TimeXtender og TimeXtender sin markedssituasjon, og konklusjonene deres er svært positive. Du kan lese mer om dette her: https://blog.timextender.com/insights-all-company-data-at-the-hub-of-discovery


Dette var vår Topp 10-liste, men det er enda flere grunner til at du bør vurdere TimeXtender levert av Tallmaker – kontakt Åsmund på 911 95 334/asmund@tallmaker.no så kan vi ta en prat!


For mer info kan du også besøke www.timextender.com.


Takk for interessen!


Comentários


bottom of page