top of page

Øk utnyttelses% i Qlik-løsningen din


Hvor mange prosent av Excel sine funksjoner bruker du (over 30% er svært uvanlig) – eller hvor mange prosent av Qlik sine?

 

Vi i Tallmaker inviterer til et felles webmøte med mål om at dere kan øke utnyttelses-prosenten deres av Qlik litt til!

 

Det blir ett 1-times webmøte onsdag 20. mars kl 9 til 10 der vi vil minne deg på (og tipse om) flere av Qlik-funksjonene som allerede ligger i løsningen deres!

 

Overordnede temaer:


  • Har du den lokalt installerte varianten (men dette finnes også i SaaS); Her er et utvalg av smarte og nyttige muligheter som på langt nær alle kunder bruker eller kjenner rekkevidden av

  • Eller har du SaaS-varianten, eller er på vei dit; Her er noen av hovedfunksjonene og noe av det nyeste du kan ta i bruk i dag

  • Vi må også innom å vise litt om AI, maskinlæring og andre avanserte funksjoner slik at du vet at løsningen din er klar når du er klar – eller kanskje du vil begynne å leke & lære litt?

 

Møtet blir ikke-teknisk og litt overordnet med eksempler og «teasers», så innholdet bør passe for både ledere og utviklere.

 

Presentasjonen vil distribueres i ettertid som en (huske)liste over funksjoner som dere kan ta i bruk nå eller senere.


Og får vi dette til å fungere bra vil vi invitere dere ca. hvert halvår fremover til nye tips, gjentakelser og nyheter.


(Vi har også et par ‘dyp-dykk-webinarer’ på gang der vi vil gå i dybden på enkelte temaer, men vi stiller selvfølgelig også på 1:1-møter med de av dere som ønsker det.)

 Comments


bottom of page